بدنسازی رزمی

هر رشته ورزشی به نوبه خود تمرینات بدنسازی تخصصی دارد که به جهت عملکرد بهتر ورزشکاران آن رشته طراحی شده . رشته های رزمی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و هر رشته بدنسازی رزمی خود را دارد .

سبک وینگ چون به عنوان یک هنر رزمی تخصصی در ضربات دست نیازمند بدنسازی برای تقویت دست ها و اندام های دیگر برای عملکرد بهتر وینگ چون کاران است.

در هنر رزمی وینگ چون قانون شروع بدنسازی با وزنه برای درجه 10 به بعد می باشد ، به دلیل این که در این درجه تکنیک های دست هنر جویی تمام شده و هنر جو در این درجه با چگونگی رد و بدل کردن نیرو ها آشناست .

همانطور که می دانید از مهم ترین قانون های سبک وینگ چون در زمانی که حریف شما از نظر قدرت بدنی بالاتر است ، عدم استفاده از نیرو به شکل مقاومتی است (به بیانی زور ورزی با حریف اشتباه محض است )

از طرفی ماهیت بدنسازی با وزنه ، پرورش عضلات به کمک نیروی مقاومتی است که با دمبل ، هالتر و دستگاه انجام می شود ، از همین رو فردی که تازه ورزش رزمی وینگ چون را شروع کرده بر حسب عادت در موقعیت ها و شرایط مختلف شروع به زور ورزی با حریف می کند که اکثرا این کار اشتباه بوده و با وجود هشدار دادن و آگاه کردن هنر جو از مقدار نیروی مورد استفاده ، هنر جو بار ها مرتکب این اشتباه می شود .

هر چه فرد مقدار سنگین تر و فشار بیشتری در هنگام تمرینات مقاومتی انجام داده باشد ، درست شدن اون سخت تر بوده و زمان بیشتری برای درک مبحث نیرو مورد نیاز است .

انواع تمرینات بدنسازی رزمی

تمرینات بدن سازی رزمی را به می توان به انواع زیر تقسیم کرد :

بدنسازی قدرتی :

الف) با وزنه

ب) بدون وزنه

بدنسازی استقامتی:

بدنسازی تعادلی:

بدنسازی چابکی:

بدنسازی هماهنگی:

بدنسازی رزمی با وزنه

قبل از این که به بررسی تمرینات بدنسازی رزمی با وزنه برسیم . به بررسی اصول کار با وزنه می پردازیم که رعایت آن ها در تمرینات بدنسازی با وزنه برای موفقیت در هر رشته رزمی صدق می کند .

1- تعداد تکرار ها

2- تعداد ست ها

3- زمان استراحت

4 – میزان سنگینی وزنه

5- زمان تمرینات بدنسازی

شانه : شانه به عنوان یک عضله بسیار مهم در رزمی کاران ، بخصوص رزمی کاران سبک وینگ چون که بیشتر فعالیت آن ها با دست ها است ، اهمیت بسیار بالایی دارند.

ضعف در عضلات سر شانه با کاهش استقامت عضلانی و ضعف در انجام حرکات دست دفاع و حمله همراه است.

پرورش عضلات شانه باعث افزایش قدرت در ضربات و عدم احساس خستگی در فعالیت ها و تمرینات دست می شوند .

بدن سازی رزمی و بدنسازی وینگ چون

جهت مشاهده ویدیو در آپارات رو تصویر یا روی این لینک کلیک کنید.

نکته : استراحت بین هر حرکت 40 تا 50 ثانیه و بین هر ست 20 تا 30 ثانیه است.

تمرینات فوق حجمی نبوده و برای فرم دهی ، بهبود استقامت و قدرت عضله طراحی شده است .

فراموش نکنید تمرین با وزنه های سنگین موجب عدم  عملکرد سرعت حرکت و عکس العمل در زمان نیاز می شود.

بدنسازی رزمی بدون وزنه

عضلات مرکزی و بازو ها 

keyboard_arrow_up